Awans w prestiżowym rankingu Uczelni Niepublicznych Perspektywy 2019

Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula (dawna Szkoła Główna Turystyki i Rekreacji) konsekwentnie pnie się w górę. Awansowała o 6 miejsc w porównaniu z zeszłorocznym zestawieniem w Rankingu Uczelni Niepublicznych Perspektywy 2019. Zajęła też 1. miejsce pod względem nasycenia kadr osobami o najwyższych kwalifikacjach oraz w kategorii rozwój kadry własnej.

Awans w rankingu Uczelni Niepublicznych Perspektywy 2018

Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula (dawniej Szkoła Główna Turystyki i Rekreacji) w porównaniu z zeszłorocznym zestawieniem, awansowała aż o 9 miejsc w górę w  rankingu uczelni niepublicznych Perspektywy 2018

1. miejsce wśród uczelni turystycznych o profilu mieszanym 2016

Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula (dawniej Szkoła Główna Turystyki i Rekreacji) zwyciężyła w rankingu uczelni niepublicznych prowadzących studia na kierunku turystyka o profilu mieszanym, wg. Wiadomości Turystycznych. Profil mieszany to połączenie wiedzy akademickiej i praktycznej.

1. miejsce wśród niepublicznych uczelni turystycznych Perspektywy 2015

Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa Vistula (dawniej Szkoła Główna Turystyki i Rekreacji) zwyciężyła w rankingu jakości nauczania niepublicznych uczelni turystycznych w rankingu Perspektywy 2015. To potwierdzenie jakości naszej turystyki i dietetyki.

 

Kontakt do Działu Rekrutacji

Godziny pracy Działu Rekrutacji

 

Godziny pracy:

poniedziałek- środa 10.00-18.00
czwartek  10.00 – 17.00

piątek – 9.00 – 17.00

sobota – 9.00 – 15.00

Kontakt:

telefon: +48 22 45 72 400
e-mail: rekrutacja@vistula.edu.pl
adres: ul. Stokłosy 3, 02-787 Warszawa
pokój: 28 (parter)

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close