Agnieszka Koper

mgr Agnieszka Koper
e-mail: a.koper@vistula.edu.pl
Wydział: Szkoła Główna Turystyki i Hotelarstwa
Kierunek kształcenia: Turystyka i rekreacja

Specjalista gastronomii, turystyki kulinarnej i tradycji kulinarnych Włoch. Profesjonalny degustator oliwy z oliwek i juror w konkursach z zakresu jakości oliwy z oliwek. Zajmuje się badaniami nad turystyką kulinarną, jakością oliwy z oliwek, historią włoskiej kuchni oraz prognozowaniem trendów. Prowadzi warsztaty analizy sensorycznej oliwy z oliwek, kuchni włoskiej oraz food tour. Współpracownik i aktywny członek wielu włoskich organizacji promujących włoską turystykę oraz ich tradycyjne produkty. Absolwentka kierunku Stosunki Międzynarodowe Università degli studi di Perugia we Włoszech. Wykładowca SGTiH.

 

Zainteresowania badawcze:

  • gastronomia,
  • turystyka kulinarna oraz dziedzictwo tradycji kulinarnej Włoch.

Kontakt do Działu Rekrutacji

Katarzyna Broniszewska
tel. +48 22 45 72 400 
e-mail: rekrutacja@vistula.edu.pl
pok. 28

 

Alina Maksymova
tel. +48 22 45 72 404
e-mail: a.maksymova@vistula.edu.pl
pok. 28

Joanna Godlewska
tel. +48 22 45 72 413
e-mail: j.godlewska@vistula.edu.pl
pok. 28

Aplikuj online

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. więcej

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close